Пролетният сезон вече е тук, обещаващ много слънце, пъстротата и

...
Пролетният сезон вече е тук, обещаващ много слънце, пъстротата и
Коментари Харесай

5 тенденции в интериорния дизайн тази пролет

Пролетният сезон към този момент е тук, обещаващ доста слънце, пъстротата и положително въодушевление. За да внесете пролетното въодушевление и във вашия дом ето няколко съвременни трендове в интериора този сезон:
1. Биофилен дизайн
Принципите на свързват пространството с природата, като максимизират естествената светлина и вентилацията, въвеждайки растения и въодушевени от природата цветове и материали.

Когато става дума за възобновяване на вътрешните ви пространства, заложете на органични и устойчиви мебели, които могат да провокират чувство за успокоение.

 Добави изложение

Сега е и идеалното време да акцентирате върху стайните си растения. Освен, че ще красят дома ви, те ще покачат равнищата на О2, а прелестно ухаещите цветя могат да оказват помощ за възстановяване на настроението и повишение на равнищата на работливост.

2. Заоблени форми
Забелязва се все по-голям интерес към заоблените форми, ето за какво не е изненада, че точно те ще преобладават в трендовете в интериорния дизайн през 2022 година Отговаряйки на биофилния дизайн и фокус върху природата, извивките в мебелите и домашната архитектура наподобяват естествените форми, които се срещат в природата и затова провокират възприятие на комфорт и позитивност. Използвайте тази наклонност в целия си дом, като поставите кръгли вази, килими или изберете текстил с овални шарки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

3. Топли дървесни тонове и естествени нюанси на зеленото

 Добави изложение

Зеленото е несъмнено да бъде открояващият се цвят на пролет 2022 година, заради успокояващия си резултат и способността да внася чувство за природа даже и в закрити пространства. Потърсете естествено изглеждащи зелени нюанси. Маслиново, култивиран чай, мента и мъх са най-хубавият избор за основаване на прелестна пролетна атмосфера. Тези зелени тонове могат да се употребяват като основа за вашата цветова палитра, работейки добре с бежово, кафяво, розово и сиво.

Придържайки се към естествената тематика, дървесните тонове могат да създадат къщата ви изключително топла и успокояваща.

 Добави изложение

Съчетаването на светлозелени или естествени цветове с дървени мебели и аксесоари може да направи дома ви да наподобява и да се усеща жив.

4. Акцент върху фоайето
В доста домове фоайето е забравено пространство, което не получава любовта, която заслужава. Но през 2022 година нещата се трансформират. Фоайето ще бъде главно място за влияние в дома тази година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР