Двамата украинци, които бяха убити с хладно оръжие в търговски

...
Двамата украинци, които бяха убити с хладно оръжие в търговски
Коментари Харесай

Двама украински военни са били убити с хладно оръжие в търговски център в Германия

Двамата украинци, които бяха убити с хладно оръжие в търговски център в немския град в Мурнау, в Горна Бавария в събота вечерта, са били военнослужещи, съобщи ДПА, като се базира на свои източници от Киев. Малко след убийството полицията е задържа 57-годишен руснак, напомня Българска телеграфна агенция.

Украинският външен министър Дмитро Кулеба е инструктирал дипломатите си да наблюдават с изключително внимание случая и да поддържат контакт с немските служби за сигурност, с цел да може причинителят да бъде осъден с цялата суровост на закона. В. " Украинска истина " заяви, че Кулеба е благодарил на немските управляващи за ареста.

Полицията през днешния ден съобщи, че все още няма данни закононарушението да е обвързвано с съветската война в Украйна, която съветският президент Владимир Путин стартира на 24 февруари 2022 година, отбелязва ДПА.

Убитите украински жители, които са на 23 и 36 година, са живеели в окръг Гармиш-Партенкирхен. Смъртта им е настъпила в резултат на прободни рани, като по-възрастният е умрял на място, а по-младият е умрял малко откакто е бил откаран в болница.

Данните от следствието сочат, че тримата мъже са се познавали, съобщи представител на полицията, като добави, че следва да се изяснят редица елементи по случая.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР