Пролетният базар на книгата отново е тук, за да ни

...
Пролетният базар на книгата отново е тук, за да ни
Коментари Харесай

Нови заглавия на Пролетния базар на книгата

Пролетният базар на книгата още веднъж е тук, с цел да ни подсети, че светът е единствено мотив за въображение, когато разполагаме с точната история в ръка. Събитието беше публично намерено на 30 май и ще продължи до 5 юни пред Националния замък на културата. Тази година разнообразието е огромно – феновете на литературата ще имат опция да открият над 15 000 заглавия, както и да се срещнат с създатели, издатели и илюстратори. Предстоят над 20 министър председатели на книги, като през днешния ден ви представяме селекция на част от тези, към които самоуверено да посегнете.

„ Clair de Lune “

Романът Clair de Lune ( " Лунна светлина " ) е първата художествена книга на Жюстин Том споделя историята на нейната баба, която е арменка и търси избавление от геноцида в Османската империя. Главната героиня Тина не икономисва нищо за ужасите на Втората международна война и грозното лице на социализма в България. Обещанието е книгата да е доста динамична, откровена и човешка по автентичен метод.



„ Скъпа Лилит “

Винаги гледаме с наяве любопитство към книги на млади авторки, каквато е Ирен Петрова. Ако си търсите сантиментална новела, която приказва на езика на любовта сред мъж и жена, то тази книга евентуално ще разсъни интереса ви. Изборът на заглавие е отпратка към вълнуващия и мистериозен образ на Лилит – първата жена преди Ева съгласно Кабала. Младата авторка визира тематиката за мощната жаркост сред двама души, които основават собствен личен сърдечен свят, само че любовта им по този начин не се осъществя в материалния. Премиерата е на 31 май от 16:00 ч.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР