Прокурори и следователи от цялата страна организираха кампания за събиране

...
Прокурори и следователи от цялата страна организираха кампания за събиране
Коментари Харесай

Прокурори и следователи изпращат бус с помощи за Турция от Хасково

Прокурори и следователи от цялата страна проведоха акция за събиране на помощи за потърпевшите от земетресенията в Турция и Сирия. Само за три дни чиновниците в правоорханителната система осигуриха 17 000 лв.. С тях бяха купени 450 вълнени одеала, заяви Тошо Динков, член на Камарата на следователите и завеждащ Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура - Хасково.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 413
Съпричастни сме с нещастието в Турция и Сирия, сподели пред кореспонденти Динков. Считаме, че е наш дълг да помогнем и проявим човещина и съпричастност към останалите без дом. За положителното и състраданието няма граници, уточни и зам.-районният прокурор на Хасково и член на Асоциацията на прокурорите Зорница Проданова. Инициатори на акцията са точно Асоциацията на прокурорите и Камарата на следователите, като тя е почнала в Пазарджик и Разград. Дарените средства са персонални.

Проданова посочи, че акцията продължава и идната пратка, която ще бъде подготвена другата седмица, ще бъде ориентирана към бедстващите и в Турция, и в Сирия. Първата отпътува за Генералното ни консулство в Одрин, откъдето ще бъде предоставена на логистичния център в турския град.     
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР