Прокурор по КТБ беше Иван Гешев. Наградиха гоНе съм наясно

...
Прокурор по КТБ беше Иван Гешев. Наградиха гоНе съм наясно
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Криптобанка не е по силите на нашите прокурори, те с КТБ не се справиха

Прокурор по КТБ беше Иван Гешев. Наградиха го

Не съм наясно с криптовалутите, както и доста хора. Но прокуратурата да не е наясно - по-рано конфискуваха биткойни за милиарди и те изчезнаха - това към този момент е проблем.

Слушам в новините през вчерашния ден говорителката Сийка споделя, че през Нексо минали 94 милиарда $. Ауууу. Това наподобява е закононарушение по разбиранията на нашата прокуратура. Ами през криптобанка ще минават милиарди. Да привикват с тази мисъл прокурорите. С тази подготвеност няма изгледи да могат да осъдят някого. Ако желаят нещо по-просто, на равнището на тяхната подготвеност, да стартират инспекции в " Инвестбанк ". Там има и обири, и афери с " Вълка от София ", и венецуелските пари, все разбираеми за тях неща, проверими. Свидетели има, ей го един Каримански, някогашен шеф там, може да опише по какъв начин е подписал съглашение с лъжец, на който платили 900 лв., с цел да се подпише, че сякаш взел 1 млн. лв. в брой. И т. н. Още няма отминалост, даже да го създадат началник на Българска народна банка.

Криптобанка не е по силите на нашите прокурори. Само подвигат звук с нея. Що не се заемат с елементарна банка? Ама и с КТБ не се оправиха, вместо да посочат кой по какъв начин е източвал, те нарочиха единствено шефа й, с цел да не си отвори устата какъв брой милиона рекет и подкупи е дал на властта. По-точно 240 млн., предадени на " събирачите " Сталийски и Пеевски за Борисов (слагам линк изпод за свидетелствата на Гриша Ганчев, участвал на диалога сред Борисов и Цветан Василев, на който си споделят кой какво дал и кой какво взел). Проверимо, те не са изнасяни в чували, има фиктивни компании, заеми, схеми. Кой да ревизира? Прокурор по КТБ беше Иван Гешев. Наградиха го.

Иван Бакалов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР