Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем 40-годишен мъж, за

...
Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем 40-годишен мъж, за
Коментари Харесай

Задържаха мъж, заключил и тормозил майката на децата си в Казанлък

Прокуратурата в Стара Загора притегли като обвинен 40-годишен мъж, за това, че от началото на август до 5 септември в Казанлък незаконно е лишил от независимост 32-годишна жена, оповестиха от обвиняването.

Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение , по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата и лишаването от независимост е траяло повече от две денонощия.

Той е живеел на брачен начала с потърпевшата жена и имали четири деца . На 5 септември бащата на потърпевшата съобщил на тел.112, че не е виждал щерка си към този момент месец и половина и има подозрения, че мъжът я държал заключена в дома им.

Униформените са открили, че жилището е затворено, само че от него се чувало звук. Със съдействието на екип на пожарната отворили вратата и разкрили потърпевшата и едно от децата ѝ.

Жената била с контузии. Приведена е в болнично заведение за оказване на здравна помощ. Установено е, че той е правил и преди принуждение по отношение на жена си. Поради тази причина са му налагани от съда ограничаващи ограничения по Закона за отбрана от домашно принуждение.

Обвиняемият е арестуван за скок до 72 часа, като следва настояването му за непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР