Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем 28-годишен мъж за

...
Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем 28-годишен мъж за
Коментари Харесай

Задържаха мъж, нападнал с нож клиент в заведение в Стара Загора

Прокуратурата в Стара Загора притегли като обвинен 28-годишен мъж за закана за убийство и е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, оповестиха от обсивнението.

Деянието е съпроводено със опозиция на орган на властта, по наличието си се отличава с изключителна смелост и е осъществено при изискванията на рисков рецидив.

На 2 септември, към 22:30 часа той е влезнал в заведение в Стара Загора и с нож почнал да заплашва личния състав и клиентите. Насочил експанзията си съответно към непознатия за него мъж на 25 година, като отправил закани, че ще го наръга и заколи , след което му нанесъл прободна рана в бедрото.

Пострадалият бил откаран в болница, където е прегледан и освободен за домашно лекуване. След подаден сигнал на място дошъл полицейски екип . Мъжът е оказал опозиция на чиновниците на реда и отправил нецензурни думи по отношение на тях.

Той е осъждан три пъти. Една от присъдите му е за същите по тип закононарушения - закана за ликвидиране и безчинство , а останалите за незаконно държане на оръжие и наркотични субстанции. През 2021 година е освободен от пандиза.

Обвиняемият е бил арестуван за период до 72 часа, като е импортирано искане за непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР