Прокуратурата предаде на съд трима души на 22, 26 и

...
Прокуратурата предаде на съд трима души на 22, 26 и
Коментари Харесай

Предават на съд трима души за грабеж на възрастна жена в Берковица

Прокуратурата съобщи на съд трима души на 22, 26 и 28 години по обвиняване за обир на стара жена в Берковица, оповестиха от обвиняването.

На 8 септември 84-годишната жена се прибирала към дома си на ул. „ Цар Асен “. Стигайки до жилището си, дамата извадила ключове.

В идващия миг била нападната от единия от обвинените, които я наблюдавали, като вървели след нея. От удара по гърба потърпевшата залитнала и паднала на тротоара.

Грабителите внезапно издърпали чанта от ръцете ѝ и избягали. Тя се наранила, уплашила се и почнала да вика за помощ. Успяла да влезе в дома си и се обадила на щерка си, която алармирала полицията за случилото се.

Извършителите на незаконното действие са били открити. По делото е била осъществена оценителна експертиза на отнетите от потърпевшата движимости - портмоне със сумата от 14,80 лв., банкова карта и мобилен телефон.

Освен това в чантата имало органайзер с документи за осъществена имунизация, дамски шалове и други персонални такъми. Общата стойност на предмета на закононарушението възлиза на 99,60 лв..

Тримата обвинени са признали виновността си. Предстои делото против тях да продължи в съда.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР