Прокуратурата освободи тялото на починали , след като резултатите от

...
Прокуратурата освободи тялото на починали , след като резултатите от
Коментари Харесай

Лекарят, констатирал смъртта на Ангел Христов е гастроентеролог

Прокуратурата освободи тялото на умряли, откакто резултатите от аутопсията са ясни - търсеният от Интерпол някогашен спецполицай е умрял от солиден инфаркт.

Лекарят, установил гибелта на Ангел Христов е гастроентеролог в болница " Свети Иван Рилски " в Дупница. Той не дава отговор на телефона си от два дни. На работното му място споделят, че отсъства, тъй като е на разпит в полицията.

„ Той единствено е установил гибелта, нищо друго не е направил. В селото Ресилово е установена гибелта. Там си е. Значи, вие, търсите нещо, което е толкоз ясно. Починал си е в Ресилово, направено му е " мъртво проверителство ", тъй като по тази причина е публикуван смъртният акт, само че това го знам от първо лице. Даже знам, кои са били четиримата там “, сподели пред БТВ чиновник на болничното заведение.

От през вчерашния ден полицията е в болничното заведение поради инспекциите по случая с Ангел Христов. Въпросният лекар е викан на разпит няколко пъти.

„ Те го побъркаха. Той е направил нещо, което би трябвало да направи, установил е смъртта-масивен инфаркт. Това е цялата ви истина, от първо лице ви го споделям, не че нещо “, добави служителят.

След като не го намираме на работното място и не дава отговор на позвъняванията ни, търсим доктора и на домашния му адрес. Там също никой не дава отговор.

Не е ясно по кое време ще се състои поклонението на Ангел Христов, което към този момент един път беше отсрочено. Погребението евентуално ще е на следващия ден, а следствието за това по какъв начин и по кое време Ангел Христов е влезнал в страната и кой е знаел за това продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР