Прокуратурата няма право да откаже проверка по подадения сигнал на

...
Прокуратурата няма право да откаже проверка по подадения сигнал на
Коментари Харесай

Прокуратурата обеща да провери и зам.-шефа на КПКОНПИ Антон Славчев

Прокуратурата няма право да откаже инспекция по подадения сигнал на " БОЕЦ " против заместник-председателя на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Антон Славчев. Това изясни в сряда представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Заместникът на Пламен Георгиев се оказа притежател на голяма тераса с площ 244 кв. м., към която върви апартамент със скромните размери от 63 кв. м. Жилището е добито преди осем години на цена от единствено 18 639 лева и се намира нова постройка в столичния кв. " Хиподрума ", заяви " Биволъ ".Светослав Славчев по същото време е взел в същата постройка ателие с повърхност 80 кв. м за близо 100 000 лева

Гражданското съдружие " Боец " подаде сигнал за случая преди близо две седмици.

Междувременно " Капитал " заяви, че инспекцията на абсурда " Апартаментгейт " към този момент наподобява пробита поради дейностите на Антон Славчев и подозрения за приключване на информация от КПКОНПИ.

В сряда " 24 часа " заяви, че в редакцията е получен неизвестен мейл с всички клиенти, закупили жилища от " Артекс " през последните три години. В обява се цитира представител на строителната компания, който е удостоверил достоверността на файла и е изразил удивление от неговата поява, защото безусловно преди няколко дни този документ е бил възложен на проверяващите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР