Прокуратурата на окръг Лос Анджелис обяви, че няма да повдига

...
Прокуратурата на окръг Лос Анджелис обяви, че няма да повдига
Коментари Харесай

Прокуратурата няма да преследва Кевин Спейси и Стивън Сегал за сексуални посегателства заради изтекла давност

Прокуратурата на окръг Лос Анджелис разгласи, че няма да повдига обвинявания в полови похищения против актьорите Кевин Спейси и Стивън Сегал, предадоха Ройтерс и ТАСС.

В делото против Спейси пълновръстен мъж твърди, че е бил обект на полово посягане от артиста през 1992 година. То бе заведено през април, само че прокуратурата е стигнала до заключението, че отминалостта по случая е изтекла.

Подобно решение е взето и по дело, заведено от жена, която упреква артиста и занаятчия на бойните изкуства Стивън Сегал в обезчестяване през 1993 година.

58-годишният Спейси е повторен притежател на премията "Оскар " - през 1996 година завоюва наградата за артист в поддържаща роля за "Обичайните обвинени ", а през 2000 година - оценката за най-хубав артист за "Американски прелести ". Той е прочут и с присъединяване си в сериала "Къща от карти ". Скандалът към него избухна, откакто артистът Антъни Рап пръв го упрекна в полово посягане през 1986 година, когато бил 14-годишен.

66-годишният Стивън Сегал е известен холивудски артист, продуцент, сценарист и занаятчия на айкидо. Той е роден на 10 април 1952 година в Съединени американски щати и в младостта си учи китайски и японски език и пътува до Япония, където учи бойни изкуства. От 2016 година е жител на Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР