Прокуратурата може да разследва, колкото желае. За мен това граничи

...
Прокуратурата може да разследва, колкото желае. За мен това граничи
Коментари Харесай

Бориславова за прокуратурата: Чакам да видя какво още са измислили

Прокуратурата може да проверява, колкото желае. За мен това граничи с някаква политическа акция. Аз персонално не съм подписвала никакъв контракт от името на банката или на адвокатската фирма.

Това съобщи пред медиите началникът на политическия кабинет на министър-председателя в оставка Кирил Петков Лена Бориславова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Коментарът ѝ идва, откакто стана ясно, че Софийска градска прокуратура следи формирано досъдебно произвеждане за умишлено подписване от длъжностно лице на неизгодна договорка и от това е произлязла забележителна щета за стопанството, предприятието или организацията, която то съставлява – закононарушение по член 220, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Разбирам от медиите, не са ме търсили, не съм разпитвана. Знам, че от Българската банка за развиване (ББР) са изисквани документи, уточни Бориславова.

ББР сега се оправя ужасно и очевидно това на някой не му харесва, сподели още Бориславова.

Няма какво да крием, ще спомагаме както сме го правили до момента. Чакам да схвана какво още са измислили, заключи началникът на кабинета в оставка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР