Прокуратурата излезе с подробности за разбита група за блудство у

...
Прокуратурата излезе с подробности за разбита група за блудство у
Коментари Харесай

Прокуратурата излезе с подробности за разбита група за блудство у нас

Прокуратурата излезе с детайлности за разрушена група за блудничество у нас
"В ранните часове на 14 март е извършена профилирана акция против група, правила блудствени дейности. Извършени са 30 претърсвания на жилища и МПС. Има и 12 обиска на лица. На един от адресите са открити и наркотични субстанции. Иззети са телефони, компютри, бележници със записки”. Това обявиха на брифинг от Софийска районна прокуратура.
При акцията са арестувани 21 лица, които са с повдигнати обвинявания. 16 души са задържани в София, а 5 - в регионалните дирекции в страната. Издирват се още 4-ма души, за един от които има данни, че е в чужбина. Най-възрастният от арестуваните е на 76-години, а най-младият е на 22. Петима от тях са осъждани, показват от обвиняването.
"В средата не септември предходната година Столична дирекция на вътрешните работи видя информация в няколко уеб страницата, за мъже, които се представяли за ловци на педофили. Те разгласили разгласи в уеб сайтове за запознанства. Описвали се като малолетни и отговаряли на мъже, които се интересували от тях. Развивали да активността си от 2020 година”, уточни административният началник на Софийска районна прокуратура Невена Зартова.
По думите ѝ след сбъднат контакт на място се появявали „ ловците”, които правели записи на тези срещи.
„ Благодарение на тях установихме и огромна част от извършителите”, уточни тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР