Прокуратурата е много по-беззъба и безобидна от повечето медии. Разследването

...
Прокуратурата е много по-беззъба и безобидна от повечето медии. Разследването
Коментари Харесай

Валери Найденов: Прокуратурата е много по-беззъба от повечето медии

Прокуратурата е доста по-беззъба и безобидна от множеството медии. Разследването против Лена Бориславова няма да се забележи и ще завърши преди да е почнало. Това мнение изрази в предаването „ Пресечна точка” журналистът Валери Найденов, разяснявайки формирано досъдебно произвеждане от прокуратурата против длъжностно лице поради подписан неблагоприятен контракт сред ББР и юридическа адвокатска фирма.

„ Смятам, че сега прокуратурата е доста по-безобидна и беззъба от множеството медии. Поради простата аргументи, че нито едно следствие не се докарва доникъде, камо ли да стигне до края. Докато същинската прокуратура – съгласно мен това са огромните малките екрани. Те в действителност нанасят огромните удари в политиката. И това се случва пред очите ни”, уточни той. И добави: " Тя няма от какво да се безпокои, тъй като това следствие е нещо, което няма да се забележи и ще завърши преди да е почнало ".

Според него тази седмица се водят много „ мазни битки под килима” във връзка договарянията за поддръжка на кабинета.

„ Водят се пред очите ни някакви пазарлъци. Някакви хора считат, че това е доста аморално. Но мисля, че има някакво огромно разминаване сред другите понятия за морала – дали сме реалисти, или сме идеалисти”, акцентира той.

„ Според мен става не за извършване на покупки на гласове, а за конфликт на полезности. Виждане по какъв начин избрани депутати от Има Такъв Народ – взеха решение да изоставен партията. Вижте какво се случи и на площада – имаше хора, които не подкрепяха избрана партия”, съобщи от своя страна предприемачът Андрей Бъчваров.

„ Проблемът с неустойчивостта в миг, в който България е в евентуална икономическа рецесия, е основем когато приказваме за лицето на България и отвън страната. Страната ни на открито се оправя по-добре, все пак, по какъв начин се показва страната на локални равнище. Уважават ни, само че би трябвало да покажем, че можем да осигурим една относително добра политическа и икономическа стабилност”, акцентира здравният икономист Аркади Шарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР