[ПроКредит Банк] Следвайки своята политика за подпомагане развитието на бизнеса,

...
[ПроКредит Банк] Следвайки своята политика за подпомагане развитието на бизнеса,
Коментари Харесай

ПроКредит Банк с най-добри условия за банкови преводи

[ПроКредит Банк] Следвайки своята политика за подкрепяне развиването на бизнеса, стимулиране експортно насочената активност на българските компании и ограничение въздействието на сивата стопанска система, чрез насочването на клиентите към електронните безкасови разплащания, ПроКредит Банк предлага най-хубавите условия за онлайн банкови преводи както в лв., по този начин и в евро.

Банков превод в евро единствено за 5 лв.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Клиентите на ПроКредит Банк към този момент правят интернационалните разплащания в единната зона за заплащания в евро (SEPA) единствено за 5 лв. през онлайн системата на банката. Независимо от сумата на превода таксата е закрепена, за разлика от множеството банки в България, които не престават да оферират цени за изходящи валутни заплащания като % от сумата на превода. Системата за единна зона за заплащане в евро SEPA обгръща всички страни от Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Швейцария и Монако.
В допълнение, банката дава извънредно преференциални условия за преводи посредством системата за експресни разплащания сред клиенти на ПроКредит банките в района - Албания, Босна и Херцеговина, България, Германия, Грузия, Гърция, Косово, Северна Македония, Румъния, Сърбия, Украйна и Молдова. Преводите се извършват в границите на минути и таксата още веднъж е закрепена в размер на 2.50 евро на трансакция. Изгодните условия подкрепят клиенти на банката в построяването на тесни бизнес връзки и откриването на нови благоприятни условия за сполучливо съдействие с компании от района.

Без такса за входящи преводи във валута

Друго огромно преимущество е, че банката не начислява таксa за входящи преводи в задгранична валута. Предлагането на най-прозрачните и удобни условия за интернационалните парични преводи обезпечава компаниите да работят свободно и най-много преференциално със своите бизнес сътрудници зад граница.

Изходящи левови преводи с такса от 0,40 лв.

ПроКредит Банк дава съвременен метод за банкиране за всички тези компании и жители, които желаят да правят своите банкови преводи отдалечено, несъмнено и независимо, спестявайки време и пари. Това се случва чрез построените 24/7 зони във всеки офис, комфортна и сигурна система за интернет банкиране и спомагателни функционалности. Онлайн банкирането на ПроКредит Банк дава композиция от услуги, които клиентите могат да достъпват 24 часа, 7 дни в седмицата, от всички устройства - без да има нужда от апаратура на спомагателни документи и програмен продукт. Освен че не се дължат такси за регистрация и поддръжка, клиентите биват подтиквани с най-ниските цени на пазара за онлайн преводи в лв. и според от броят им таксата за подобен превод е единствено 0,40 лв.. В същото време онлайн разплащания сред клиенти на ПроКредит в страната са изцяло безвъзмездни.

Насочването на клиентите към електронните безкасови разплащания оказва удобен резултат за българската стопанска система, защото води до понижаване на касовите интервенции, попречване опити за отбягване на данъчни отговорности, незаконни практики или корупционни схеми, в това число и пране на пари.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР