В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас.

...
В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас.
Коментари Харесай

Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас

В Брюксел не се чува нищо от свадите у нас. В Брюксел се вижда, че България за който може да брои толкоз доста, прави шести следващи избори за малко повече от 3 години и това поражда сериозна паника. Това разяснява в студиото на евродепутатът Радан Кънев.

" Ние живеем в явна световна рецесия на сигурността. На територията на Европа се води първата завоевателна война от Втората международна война насам, на целия средиземноморски басейн, на целия Близък изток горят къде по-силно, къде по-слабо, напрежение има и в Южнокитайско море и при сходна неустановеност, една страна, която наподобява неуправляема буди паника ", уточни Кънев.

По думите му, компроматните истории у нас няма кой да ги следи в Брюксел, което може би е за положително:

" Винаги съм гледал наличието в Европейския парламент като вътрешна, а не външна политика, тъй като ние сме законодатели там. Ние вършим законите, по които живеем тук, не се занимаваме с дипломация. "

Европейският парламент и Европейската комисия ще работят 5 години и въпросът е дали ще има държавно управление в България с действително доверие и със съществено парламентарно болшинство, добави той.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР