Прокоратурата поиска затвор без право на освобождаване под гаранция бившия

...
Прокоратурата поиска затвор без право на освобождаване под гаранция бившия
Коментари Харесай

Прокоратурата поиска затвор без право на гранция за Дани Алвеш

Прокоратурата изиска затвор без право на освобождение под гаранция някогашния футболист на Барселона Даниел Алвеш, оповестяват испанските медии. Трикратният победител в Шампионската лига беше задържан по-рано през днешния ден по обвинявания за полово посягане.

Преди няколко седмици съдът стартира следствени дейности по случай на хипотетично полово принуждение, осъществено от футболиста против жена в дискотека в Барселона в края на декември 2022 година. Алвеш и обкръжението му отхвърлят всички обвинявания.

Събитията са се случили на 30 декември в нощен клуб " Сътън " в Барселона, когато футболистът е пъхнал " ръката си в бельото " на млада жена.

Алвеш е на 39 години и играе за мексиканския клуб Пумас от юли 2022 година. Преди това е носил екипите на бразилския Баия, италианския Ювентус, френския Пари Сен Жермен, испанските Севиля и Барселона.

Бранителят е най-титулуваният футболист в историята с 43 трофея във витрината си. Алвеш е шесткратен първенец на Испания, повторен първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА, три пъти Суперкупата на УЕФА.

Като част от националния тим на Бразилия той два пъти завоюва Купата на конфедерациите (2009, 2013) и Купата на Америка (2007, 2019), а също по този начин стана олимпийски първенец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР