Производителят на електромобили Tesla отново не постигна производствените си цели

...
Производителят на електромобили Tesla отново не постигна производствените си цели
Коментари Харесай

Продажбите на Tesla растат, но целите за Model 3 изостават

Производителят на електрически автомобили Tesla още веднъж не реализира индустриалните си цели за новия си седан Model 3, съобщи Асошиейтед прес.

Калифорнийската компания е произвела 2425 автомобила Model 3 през четвъртото тримесечие. Това е единствено парченце от 20 000 месечно, които даде обещание основният изпълнителен шеф на компанията Илон Мъск през лятото, когато стартира производството на колата.

Компанията обаче надвиши задачите си при общите продажби, доставяйки 101 312 седана Model S и високопроходими Model X през 2017 година, което е с 33% повече, в сравнение с през 2016 година.

Всички погледи обаче са ориентирани към Model 3, който е първият по-евтин и пуснат в всеобщо произвеждане модел на компанията, а също така има решаващо значение за задачата на Тесла да се трансформира в печеливш, водещ производител. Тесла имаше в един миг над 500 000 евентуални купувачи, чакащи в лист доставка на Model 3. В известие нощес компанията благодари на " клиентите, които не престават да са с нас, до момента в който търпеливо чакат колите си. "

Тесла отбелязва, че регистрира забележителен прогрес в намаляването на неуточнени индустриални проблеми към края на четвъртото тримесечие. Сега компанията чака да създава по 10 000 коли Model S в края на първото тримесечие и 20 000 месечно в края на второто тримесечие. Компанията обаче посочи, че се концентрира върху качеството и заводската продуктивност, а не просто върху осъществяването на индустриалните размери.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР