Производител на сирене в центъра на епидемията от E.coli казва,

...
Производител на сирене в центъра на епидемията от E.coli казва,
Коментари Харесай

Шефът на производител на сирене в центъра на епидемията от E.coli, довела до смъртта на британците, обвинява новия вариант

Производител на сирене в центъра на епидемията от E.coli споделя, че е породена от нов вид на смъртоносната болест.

Mrs Kirkham's Lancashire Cheese, млечна плантация покрай Престън, е маркирана като хипотетичен епицентър на E.coli, произвеждаща токсин Шига, необичаен вид на заболяването. Скорошно повишаване на случаите на бъг е обвързвано с партида занаятчийско сирене, продавано в Waitrose, и също включено в коледна кошница.

Шефът на млечната плантация Греъм Къркъм през днешния ден сподели, че епидемията от E.coli в действителност е от „ нов вариант “ и че множеството хора не знаят за съществуването на този вид.

Въпреки че удостоверява, че осем от хората, изумени от бактерията, са яли сирене от неговата компания, той сподели на MailOnline, че счита, че компанията му „ наподобява е поела главната тежест “.

„ Чувстваме, че сме били окачени да изсъхнем малко “, сподели той. „ Опустошени сме, само че не мислим, че сме свързани с това, че има заболели деца. Ние сме част от по-голямо следствие и би трябвало да знае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР