Програмата за следващия сезон в Бундеслига ще бъде обявена на

...
Програмата за следващия сезон в Бундеслига ще бъде обявена на
Коментари Харесай

Програмата на Бундеслигата ясна на 17 юни, новият сезон ще започне без правила за COVID-19

Програмата за идващия сезон в Бундеслига ще бъде оповестена на 17 юни, оповестиха от Германската футболна лига. Провеждането на Световното състезание в Катар сред 21 ноември и 18 декември значи, че сезонът ще има по-дълга пауза.

Планираното начало на шампионата в Германия е 5 август. Тази година купата завоюва Байерн Мюнхен, който през идващия сезон ще преследва 11-и следващ шампионски трофей.

Първа Бундеслига и Втора Бундеслига ще стартират идващия сезон без правила за отдалеченост и хигиена за първи път от началото на пандемията на ковид.

Специалната работна група, която помагаше на клубовете да организират мачове по време на пандемията, беше сменена от непрекъсната работна група " Медицината в професионалния футбол ".

Новата групировка ще поеме отговорностите на оперативната група и ще добавя здравната комисия на Германската футболна федерация. Тя ще продължи да следи развиването на пандемията и евентуално влияние върху мачовете, споделиха от DFL.

Но също по този начин ще прегледа разнообразни здравни и медицински тематики към футбола под управлението на Тим Майер, който оглавява работната група и е доктор на немския народен тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР