Програмата предвижда презентиране на терминалите, стопанисвани от дружеството на територията

...
Програмата предвижда презентиране на терминалите, стопанисвани от дружеството на територията
Коментари Харесай

„БМФ Порт Бургас“ отново отваря вратите си за посетители

Програмата планува представяне на терминалите, стопанисвани от сдружението на територията на пристанище Бургас, като се подчертава на Контейнерния терминал „ Запад ”

След провокиралия голям интерес Ден на отворените порти в БМФ Порт Бургас, извършен през 2022 година, ние, както обещахме, още веднъж каним жителите на Бургас, а и освен, да бъдат наши посетители. На 10 юни всеки искащ може да посети пристанището и да прегледа терминал „ Запад ”, както и да се запознае с осъществените вложения в обновяването на инфраструктурата и техниката за последните единадесет години.

Програмата планува представяне на терминалите, стопанисвани от сдружението на територията на пристанище Бургас, като се подчертава на Контейнерния терминал „ Запад ”.

Гражданите ще могат да се уверят както в сигурността на всички уреди на територията на Пристанище  „ БМФ Порт Бургас “, по този начин и в политиката на компанията във връзка с опазването на околната среда.

Посещенията ще се правят при прецизно съблюдаване разпоредбите за вътрешния ред в пристанището и обезпечаване на здравето и сигурността на посетителите. 

Посещенията ще се правят след авансово записване. Гражданите ще бъдат разпределяни на групи от по 10 души. Посещенията ще се правят сред 10 и 16 часа по авансово конкретизиран график, като продължителността на един тур ще бъде в границите на 60 минути. Записалите се гости ще бъдат известени за точния час на визитата. Всяка от образуваните групи ще бъде посрещната от чиновници на „ БМФ Порт Бургас ” пред входа на Пристанище Бургас (до Митница Бургас), на ул. „ Княз Александър Батенберг “ №1.

Записването се прави на тел. 0878 795 191 сред 9 и 17 часа, всеки работен ден от 25-ти май до 5-ти юни.

„ БМФ Порт Бургас ” АД е концесионер на терминал „ Бургас Изток – 2 “ и на терминал „ Бургас Запад “ надлежно от 2012 година и 2013 година Огромните вложения, осъществени в двата терминала, доведоха до бърз ритъм на развиване и трансфораха бургаския порт в едно от най-значимите черноморски пристанища.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР