Програмата на Apple, която позволява на клиентите да ремонтират своите

...
Програмата на Apple, която позволява на клиентите да ремонтират своите
Коментари Харесай

Програмата на Apple за самостоятелен ремонт стартира в Европа

Програмата на Apple, която разрешава на клиентите да ремонтират своите iPhone и MacBook, започва в Европа. Компанията разгласи, че истински елементи, принадлежности и управления на Apple ще бъдат налични за клиенти в Белгия, Франция, Германия, Италия, Полша, Испания, Швеция и Обединеното кралство.

Резервните елементи се оферират посредством магазина за ремонт на самообслужване на Apple. Както при стартирането на услугата в Съединени американски щати по-рано тази година, клиентите ще могат да наемат принадлежности за осъществяване на ремонта, вместо да се постанова да ги купуват непосредствено, и да получават отстъпки, като изпращат сменените си елементи на Apple за възобновяване или преработване.
-->
Устройствата, които поддържат поправки „ Направи си самичък “, включват сериите iPhone 12 и 13, iPhone SE от трето потомство, както и „ портативни компютри Mac “. Чрез услугата има 200 обособени елементи и принадлежности, с публични управления за ремонт, продавани на същата цена като тази на мрежата на компанията от оторизирани снабдители на ремонт.

Програмата за ремонт „ Направи си самичък “ на Apple започва за първи път в Съединени американски щати през април, отбелязвайки голяма смяна за компания, която в предишното не беше склонна да разрешава на клиентите да ремонтират своите устройства. Вместо това компанията ограничи наличността на истински елементи до оторизирани снабдители на услуги, преди да започва стратегия, предопределена за самостоятелни сервизи през 2019 година

Въпреки че ремонтите „ направи си самичък “ към този момент ще са вероятни в няколко европейски страни, прессъобщението на Apple към момента насочва хората към потребление на професионална услуга, когато е допустимо. Компанията отбелязва, че програмата е предопределена за „ клиенти, които имат опит със сложността на ремонта на електронни устройства “ и прибавя, че „ визитата на професионален снабдител на ремонт със сертифицирани техници, които употребяват истински елементи на Apple, е най-безопасният и благонадежден метод да поправите телефон или преносим компютър “.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР