Програмата Изряден клиент на Топлофикация Русе“ е разработена специално за

...
Програмата Изряден клиент на Топлофикация Русе“ е разработена специално за
Коментари Харесай

Инж. Севдалин Желев, директор на Топлофикация Русе: Клиентите ни ползват целогодишно топла вода на социално приемлива цена

" Програмата " Изряден клиент " на „ Топлофикация Русе “ е създадена особено за потребителите, които погасяват постоянно отговорностите си. Това е нашият метод да изкажем благодарността си към лоялните клиенти. Участниците в програмата се възползват от пределна цена за битово гореща вода в размер на 12,50 лв. без Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик. " съобщи инж. Севдалин Желев, шеф на " Топлофикация Русе ".

„ За включване в програмата „ Изряден клиент “ би трябвало да са изпълнени три условия. " уточни инж. Желев.

Клиентът не би трябвало да има просрочени, правосъдни и присъдени отговорности към топлофикацията и компаниите за дялово систематизиране до последния ден на месеца, за който се издава фактурата.

Инж. Желев съобщи, че второто условие е всички самостоятелни уреди за дялово систематизиране да са с минала метрологична инспекция и да са изпълнили в период предписанията на топлофикационното дружество и топлинния счетоводител.

" Третото изискване е потребителите да са обезпечили ежемесечен доклад на самостоятелните уреди за дялово систематизиране на съответния топлинен счетоводител, обслужващ постройката и топлофикацията посредством образен доклад, отдалечен доклад или даване на данни посредством интернет уеб страницата на топлофикационното дружество. " съобщи инж. Желев.

Той посочи, че при неосигурен достъп за доклад, клиентът губи правото да взе участие в програмата „ Изряден клиент ” както за настоящия месец, по този начин и за идващия.

Изпълнителният шеф изясни, че най-голямото преимущество на промоционалната стратегия е опцията потребителите да употребяват топла вода през цялата година на налична за тях цена по време на растяща инфлация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР