Прогнозирах ви, че добрите новини полека ще започнат да привършват.

...
Прогнозирах ви, че добрите новини полека ще започнат да привършват.
Коментари Харесай

Мрачен Витанов: Добрите новини за COVID-19 свършват

Прогнозирах ви, че положителните вести бавно ще стартират да привършват. Очакваното покачване идва. Но хомеостазисът държи към момента. Докога ще държи? Докато стигнем заболеваемост 150 на 100 000. Прогнозата беше – до изборите и 10-на дни след тях. Нали по този начин беше.
Гледайте. То десетина дни от изборите са тия дни докъм края на седмицата, написа математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов на стената си във фейсбук.
Той е безапелационен в това, че идва есенно-зимната вълна. Очаква се заболеваемостта бавно да върви нагоре.
Относно местата в лечебните заведения, Витанов заяви следното:
" Намираме се в сюжет Празни лечебни заведения, ден 89. Очакван период на непоклатимост на сюжета – най-малко 100 дни. Тоест - и през октомври лечебните заведения няма да се изпълнят. Гледайте, дали ще стане по този начин.
14-дневната заболеваемост през днешния ден е 145.86 на 100 000. Върви се нагоре тъкмо съгласно упованията. Почна бавния етап на покачване, с който идва есенно – зимната вълна. Полегата вълна, да се свети имета на юрдеците и ганьовците.
Хомеостазисът държи, както ви бе и планувано, само че ще поддаде и ще бъде сменен с различен, обвързван с действие на системата в режим на повишение на заболеваемостта и заболеваемост над 150 на 100 000.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР