Прогнозата за този септември включва блестяща възможност за едно последно

...
Прогнозата за този септември включва блестяща възможност за едно последно
Коментари Харесай

Цветът на българския алтернативен рок превзема Варна на 8-9 септември

Прогнозата за този септември включва блестяща опция за едно последно море с екстри – водата към момента е топла, напитките са все по този начин студени, а бонусът е различен музикален фест и то – на плажа. На 8 и 9 септември се завръща със своето трето By The Sea издание и този път рокендрол керванът ще докара осем банди, които да завладяват морската столица на абордаж. Билетите към този момент се продават в мрежата на. 

Славната колаборация сред уредниците от Projector Plus и бар Ментол е солидна основа за рок среща на високо ниво - REBEL REBEL 2023, новата българската музика в най-хубавата си форма и нейните най-отдадени почитатели в най-хубавата им форма. Споделената страст и бунтарска сила от сцената на REBEL REBEL е фарът в нощта в две варненски вечери – на 8 и 9 септември.
-->
Бандите, които възпламеняват пламъка на REBEL REBEL By The Seа 2023 тази година са приятелите и свободните музиканти от:

AНИМАЦИОНЕРИТЕ // GREESH // HELLION STONE // LEK CITY CASE // NO MORE MANY MORE // SCOTOPIA // SOUNDPROPHET // TROPE

За трета поредна година REBEL REBEL е единственият фестивал за българска авторска музика, а задачата – пламъкът на самостоятелното изкуство да бъде поддържан с цената на всичко. Рокът е протест, а REBEL REBEL By The Seа - неговото морско светилище с рокендрол герои. Защото положителната музика има значение.

Присъединете се към тях! #jointherebellion 

Билетите за REBEL REBEL By The Seа Edition, които можете да закупите от, са на цени от 20 лева за еднодневни и от 30 лева за двудневен билет. Хлапетата до 13 години влизат без билет, тъй като имат родители с добър музикален усет.

Разберете повече за Projector Plus и групите от феста тук:.

Как мина миналогодишното издание на различното събитие REBEL REBEL 2022 припомняме  

A eто и артистите за REBEL REBEL By The Seа Edition:. 

Събитието във Фейсбук е. 

Следете за цялостната стратегия и всичко ново към REBEL REBEL By The Seа Edition в обществените мрежи: 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР