ПрофилЛебозол България е регистрирана през 2010 година. Тя е част

...
ПрофилЛебозол България е регистрирана през 2010 година. Тя е част
Коментари Харесай

Стандартът за качество на течните торове има своето място в България

Профил " Лебозол България " е записана през 2010 година. Тя е част от огромното семейство на " Lebosol® Dünger GmbH ". В България сдружението се ръководи от Хусейн Ахриев, чиято обич към растенията го кара да започва бизнес в посока на тяхното пълноценно хранене. Във компанията работят над 30 души - агрономи, консултанти, административен личен състав. Амбициите на компанията за България са в разширение на комерсиалната и складовата база, както и към благоприятни условия за реализиране на част от производството на техните артикули точно тук. Профил " Лебозол България " е записана през 2010 година. Тя е част от огромното семейство на " Lebosol® Dünger GmbH ". В България сдружението се ръководи от Хусейн Ахриев, чиято обич към растенията го кара да започва бизнес в посока на тяхното пълноценно хранене. Във компанията работят над 30 души - агрономи, консултанти, административен личен състав. Амбициите на компанията за България са в разширение на комерсиалната и складовата база, както и към благоприятни условия за реализиране на част от производството на техните артикули точно тук. Кои са " Лебозол "?
- " Лебозол " е приблизително огромно дружество, което е профилирано в създаване и произвеждане на течни торове. Повече от 30 години произвеждаме артикули, които в световен смисъл способстват за застраховане на вероятностите в земеделието. То се трансформира непрестанно - трансформират се климатът, атмосферата, условията на растенията, критериите на земеделските производители, стандартът в храненето на културите. Наблюдаваме тези процеси извънредно зорко, движим се дружно с тях и това предопределя нашата лидерска позиция и роля в производството на течни торове. Никога не сътворяваме артикул без взор към действителните проблеми и провокации пред земеделието в комбиниране с съответните потребности на самото растение. Именно на основата на гъвкавото произвеждане на висококачествени артикули, в това число и в биосегмента, и способена агроконсултация изградихме дълготрайни връзки с клиентите и завоювахме авангардна роля в региона на листното наторяване. Емблематичен образец е предвиждането от наша страна и основаването на артикули, отговарящи на условията, заложени в " Зелената договорка " още преди да се заприказва за нея.
Какви артикули оферирате на земеделците и кои са най-търсените?
- Нашият профил е произвеждане на течни еднокомпонентни и сложни торове за листно хранене, органични разтвори на азотни торове, растителни подсилващи средства, листни торове за характерни култури, нутриплант NPK серия. Широката продуктова гама и насочените към клиента услуги са предопределени за стопанства с полевъдство, зарзаватчийство, градинарство, лозарство и зеленчукопроизводство, както и за такива със характерни култури като хмел, тютюн, коледни дръвчета, декоративни растения и други Нашият неоспорим best seller е " Аминозол " - цялостен набор от аминокиселини с мощно антистресово деяние. Това е артикул без аналог на пазара в международен мащаб и е пример в листното поддържане, към който се стремят всички производители на торове. Той стои в основата на всички други наши артикули. Чрез непрекъснатите продуктови нововъведения, висок стандарт на качество и решения, съобразени с съответните потребности и на растенията, и на фермерите, нашите артикули сполучливо се постановиха и отвън границите на Европа. В момента в индустриална база на Lebosol® Dünger GmbH, компанията майка в Германия, се създават над 60 типа листни торове в течна форма, които доближават до българските земеделци посредством нас, " Лебозол България ", като дъщерно сдружение.
" Ние произвеждаме артикули с огромна обич към растенията и огромно почитание към земеделците. " Хусейн Ахриев
шеф на " Лебозол България "
Какво стои зад корпоративната философия на " Лебозол " и какво ви прави водачи в сегмента?
- Лидери в сегмента ни прави изключителното качество на нашите артикули, отношението към клиентите, непрекъснатият продан на опит сред всички дъщерни сдружения на компанията и знанията, които имаме за спецификите в храненето на растенията.
Реклама
Нашата философия не може елементарно да се заключи в няколко думи, би трябвало да погледнем върху цялата картина малко по-отдалеч. Нашата пристрастеност е земеделието и е естествено да стартираме от него, защото посредством него започва и активността ни. Земеделието, както споделих, към този момент е извънредно динамично и климатичните промени безспирно основават провокации пред стопаните и респективно към нас, чиято задача е да бъдем тяхно опора и помощ.

Lebosol® Dünger GmbH отговоря на тези промени постоянно от позицията на перспективни шансове - късмет да предизвикаме себе си в сполучливото решение на всички алтернативи, опция да защитим ползите на земеделските производители, метод да помогнем на културите да преминат през стресовите обстановки с минимална турбуленция.

Доверието на нашите клиенти, близостта ни до практиката и нашата еднаквост са доста значими детайли на фирмената ни просвета и по този метод и на корпоративната ни философия. През годините вложихме темперамент и непримиримост в надграждането ни като компания. Ще продължим да използваме този опит и в бъдеще.
Каква е задачата на " Лебозол " и какво стои в основата ѝ?
- Залагаме на качество, надеждност, сигурност и еластичност. Тези фундаменти са основата на работата ни още от създаването и производството на продуктите, през контрола на качеството до самото приложение. Целият този път е съпроводен с цялостно обслужване от наша страна. Към това, несъмнено, се причислява оптималната консултация на нашите клиенти с оглед избора на верен артикул и точно дозиране, съобразено с потребностите на растението. Стремежите оттук насетне са към авангардна роля в значими за нас действия като иновация, резистентност, подготвеност и угаждане на стопаните.
Реклама
Осъзнаваме дълга си към обществото като цяло и в частност към селското стопанство, както и към идващите генерации, и по тази причина ще се стремим до способстваме за бъдещата сигурност на земеделието. Ще продължаваме да произвеждаме артикули с огромна обич към растенията и огромно почитание към земеделците.
Как ще продължи развиването на " Лебозол България "?
- " Лебозол България " е дъщерно сдружение на Lebosol® Dünger GmbH и като такова прецизно следва високите стандарти и идеология на компанията майка. Избрахме град Плевен като наша локация в България, защото считаме, че региона е със стратегическо местонахождение и ни дава непосредствен контакт със земеделците. Работим в тясна връзка с общината и бизнеса в града. Участваме в разнообразни начинания на локални фондации в интерес на по-добрата инфраструктура. Тесните взаимоотношения с локалното общество са значима част от нашата философия.

Базата ни в Плевен е наша благосъстоятелност и във връзка с нея предвиждаме ново уголемение на складовото пространство през тази година. В процедура сме и по включване на построената ни към този момент фотоволтаична система за лични потребности като част от философията ни за стабилно развиване. Усърдно работим в посока на оптимално дигитализиране на всички наши процеси - от материали в интерес на маркетинга до процеса на консултация. В тази връзка сега създаваме приложение, което ще обхване всички наши представителства и езиците, на които те обслужват. Крайната цел ще е още веднъж близостта ни до земеделските производители и даване на досегаемост до знанията ни, които са в помощ на тяхната работа.

Основните ни хрумвания за развиване на локалния клон на компанията са образованието на млади експерти, които да продължат работа при нас.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР