Професор д-р Баръмауи, бългърски гражданин по произход йорданец ,дипломат ,журналист,

...
Професор д-р Баръмауи, бългърски гражданин по произход йорданец ,дипломат ,журналист,
Коментари Харесай

Професор д-р Баръмауи оглави йорданската „Партия на гражданството“

Професор доктор Баръмауи, бългърски жител по генезис йорданец,дипломат,журналист, оглави йорданската партия поданство!

Професор доктор Бармауи е стожер в Отношенията сред Република България и кралство Йордания в продължение на 40 години!

Партията на поданството разгласи себе си през днешния ден, вторник, по време на гала, извършена в хотел Movenpick Hotel Amman, в наличието на редица политически, партийни, парламентарни и медийни фигури.
Церемонията по откриването се организира под егидата на някогашният министър-председател доктор Абдел Рауф Ал Равабде, който поздрави Негово Величество крал Абдула II за 60-ия му рожден ден.
Ал-Равабде сподели, че демокрацията е най-хубавата система на ръководство, до която човечеството е достигнало, и че демокрацията се основава единствено на избори, а изборите не са почтени без наличието на партийност, като уточни, че бъдещето е за програмните и реформистки партии, тъй че страната се нуждае от партии, които имат стратегии за решение на проблемите, от които страда страната и жителите.

Ал-Равабдех уточни, че същинските партии се основават на младите и нововъзникващи генерации, на чиито плещи и плещи ще бъде построена нацията, като акцентира, че партиите не са авторитет, нито придобивки и позиции, а по-скоро поставят старания, с цел да за определяне на страната и опциите й. И двата пола разчитат на доста очаквания в близко бъдеще.
Той уточни, че поданството е връзка сред натурален субект и страната, в която индивидът предлага преданост и страната му предлага неговите права, които се основават на три съществени детайла: принадлежност, тъждество, присъединяване и даже угриженост на нацията и нейното създаване.
От своя страна генералният секретар на Партията на поданството, доктор Хасан Ал-Бармауи, сподели, че Партията на поданството на Йордания, чието значение означаваме през днешния ден и присъединението й към останалите партии в Йордания, е артикул на дълго труд за проучване, проучване, изследване и разговор.

Ал-Бармауи акцентира, че критериите на партията от първия миг са ползите на Йордания и условията за нейното бъдеще, сигурност и прогрес през второто столетие и по какъв начин да се резервира единството на Йордания и топенето на всички йорданци в тигела на взаимност и единение.
На собствен ред генералният секретар на Консервативната партия Хасан Рашид сподели, че проблемите, пред които е изправен планът на партията, са законодателната неустойчивост, която е най-важният фактор за продуктивното развиване на всяка работа, или упованието на смяна, което се отразява отрицателно постигането на задачите, върху които се гради партийният план като цяло.
Той добави, че главните промени, направени от Кралския комитет за модернизиране на политическата система и утвърдени от Народното събрание, заслужават внимание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР