Професионалният боксьор Кубрат Пулев записа своята победа номер 30 на

...
Професионалният боксьор Кубрат Пулев записа своята победа номер 30 на
Коментари Харесай

Кобрата след успеха: Съперникът беше труден за намиране с удари, имахме дискусии дали да откажем мача

Професионалният боксьор Кубрат Пулев записа своята победа номер 30 на кръга. Българинът надигра поляка Анджей Вавжик в 10-рундов дуел, който оглави бойна галавечер в Коста Меса, Калифорния.
Прочетете още
Непосредствено след края на борбата Кобрата показа по какъв начин е минал дуелът в неговите очи.

" Противникът беше сложен за намиране с удари. Кривеше се. Не съм играл от година и нещо. Обиграх се малко. Разтъпчих се на кръга. В новата година може и да имам проекти. Трябваше да го удрям още по-убедително. Винаги изисквам още повече от себе си, въпреки че и съм удовлетворен ненапълно ", показа някогашният кандидат за международна купа в тежка категория.

" Можеше и много по-добре, само че при по този начин поставените условия...знаете, че бях с температура преди мача и през днешния ден. Пак имаше драми, очевидно тука ни върви на такива неща. Имахме полемики дали да откажем мача. Нека да не слагаме дълготрайни проекти. Стъпка по стъпка. Догодина може и с по-сериозен конкурент. Може и да се удрям и за някаква купа.

Тримата странични съдии отсъдиха безапелационна победа за българина с резултати 99-89, 100-88, 100-88. Въпреки цифрите, Пулев не е изцяло удовлетворен от метода, по който се е боксирал.

" Когато съм надалеч от кръга, не съм толкоз отракан и разчупен. Личи си. Има доста наши познати, другари, които идват от всички краища на Америка. Те са хората, които ни поддържат постоянно и на всички места. Изминават по 2-3 хиляди кимометра, с цел да ни поддържат. Благодаря и на тези, които се разсъниха да ни гледат рано в България "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР