Професионалният боксьор Кубрат Пулев призова българите да пазят своята държавност

...
Професионалният боксьор Кубрат Пулев призова българите да пазят своята държавност
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: България е райска градина, ние сме уникален народ

Професионалният боксьор Кубрат Пулев прикани българите да пазят своята държавност и нация. В деня, в който честваме Съединението на България, родният състезател гостува в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

Кубрат Пулев подари по едно знаме на двамата водещи Христина Христова и Симеон Иванов, призовавайки всички към обединяване.

„ Постоянно съм в борба за България. Искам да се върне ползата към самия него, към българина. Парадоксално звучи, само че когато ние се заобичаме, България ще се завърне и ще станем по-силни. Чуждопоклонничеството е нещо лъжливо. Това е ключът към възхода на България. България е райска градина. Ние сме неповторим народ. Трябва да се обърне внимание към това нещо “, показа Кобрата.

Професионалният състезател счита, че ключът към просперитета на България е в любовта. Той прикани положителните образци да бъдат показвани по малкия екран.

„ Много е значимо да се дава на фена не това, което той е желае, а ние като общество, което считаме, че е редно, да се дават положителните образци “, сподели още Пулев.

Боксьорът има рецепта по какъв начин да бъдат възпитавани младежите с обич към България.

„ Нашият татко ни възпитаваше с обич към историята, кръстил ни е с тези велики имена. Но по-важното е, че той ни възпитаваше по този начин и по този начин би трябвало да се възпитават децата, да има национална стратегия за това. Слабо се честват тези празници. Да се чества мощно, тъй като подрастващото потомство би трябвало да вижда. Да е красиво, да е мощно, с цел да има резултат при младите. В момента сме като разграден двор, всеки се хапе с всеки “, сподели още Пулев.

Според него, всеки българин би трябвало да се гордее с историята.

„ Ако ние с тази история нямаме национално самочувствие, ние нямаме разсъдък. Срещам доста хора, от които може да се попива доста информация “, приключи той.

Вижте целия диалог във видеото





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР