Професионалният боксьор Борислав Велев Рой (12-0) заяви, че приема ново

...
Професионалният боксьор Борислав Велев Рой (12-0) заяви, че приема ново
Коментари Харесай

Борислав Велев вече прие ново предизвикателство

Професионалният боксьор Борислав Велев Рой (12-0) съобщи, че приема ново предизвикателство. Само два дни след успеха над Григор Саруханян (19-7) на MaxFight 54 25-годишният боксьор съобщи, че е подготвен да се изправи против Спас Генов (12-0).

Бургазлията Генов провокира Рой с обява в обществените мрежи единствено няколко часа след успеха с ТКО в осмия рунд над Саруханян.

„ Хвърлям ръкавица на момчето от гаража Боби Велев – съобщи бургазлията. – Нямам нищо неприятно против него, само че знам, че ще се уплаши и ще избяга от мен, пенсионера. Ще го удрям и него, и Саруханян с една ръка. Един след различен. При това, откакто съм излязъл от дискотека. “
 Рой нокаутира Саруханян в една от най-паметните борби в България на MAX FIGHT 54 Рой нокаутира Саруханян в една от най-паметните борби в България на MAX FIGHT 54
Отговорът на Велев пристигна в неделя заран в епизод на Спортната джунгла с Оги Георгиев.

“Още в този момент съм подготвен, а излизам от дискотека. Да смъкна на 76 кг и го очаквам. Добър боксьор е. Много се зарадвах за това предизвикателство. Респект и почитание към него ”, сподели Рой, а по-късно се закани, че ще покаже на всички какво ще направи с Генов на кръга.

Последната борба на Генов бе през 2019-а. Тогава той надви с единомислещо съдийско решение над Леван Шониа в пловдивската зала Колодрума.

Спас Генов е подготвен да се бие с неговата лека-тежка категория (79,400), само че няма желание да смъква килограми. 

„ Ако Велев е навит, може да го създадем на някое от идващите шоута на Max Fight или на друго място “, добави бургазлията.

“Не знам дали ще може с една ръка да ме победи. Да не ме подценява. Няма по какъв начин да се кача до 79, тъй че да смъкна на 76 ”, отговори на предлагането Велев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР