Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура - Dibla, съвместно

...
Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура - Dibla, съвместно
Коментари Харесай

Млади таланти до 25-годишна възраст в DIBLA DESIGN AWARDS 2021

Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура - Dibla, взаимно с една от водещите италиански компании за профилирано съоръжение за фризьорския и бръснарския бранш, афишират старта на състезанието „ ZUCCA Barber shop design” за млади гении до 25-годишна възраст . Всеки, който желае да се включи в състезанието, може да го направи най-късно до 25.01.2022, а всеки, който желае да гледа церемонията онлайн, при спазени всички противоепидемични ограничения, е добре пристигнал в IEC - Интер Експо Център , в двойно по-голям мащаб, редом със профилираните бизнес изложби SIHRE 2022 и #Retail Show . Те ще се проведат от 15 до 18 март. Подробности за формата и изискванията за присъединяване можете да намерите на dibla.com.

В формалната гала Dibla Design Awards ще бъдат излъчени един победител и двама подгласника, за които е квалифициран награден фонд от 7 500 лева . По този метод младите експерти могат да покажат гения си и имат опция за внедряване на български планове в действителния международен пазар. С цел да подтиква повече участници в състезанието, Dibla се споразумя с производителя, в случай че бъдат определени повече от три плана с капацитет за разработка, само че са класирани на по-задни позиции - възложителите да влязат в самостоятелни договаряния с участниците, с цел да довършат своите планове против хонорар. Победители в състезанието ZUCCA Barber shop design” , ще получат опцията да бъдат под менторското управление на водещи дизайнери от България в целия развой до извеждането на продуктите в приключен тип за предлагането им на пазара. Dibla има уговорката да подбере подобаващи ментори по отношение на заданието на възложителя.

ЗА ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НАТИСНЕТЕ ТУК

крайният период за регистрация е до 25 януари 2022г.

ЗА БИЛЕТИ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM ПРЕЗ ЯНУАРИ

УСЛОВИЯ И РЕД ЗА УЧАСТИЕ:

РЕГИСТРАЦИЯ: всеки претендент би трябвало да изпрати избрани документи на имейл адрес, с цел да направи своята регистрация

ВХОДИРАНЕ НА ПРОЕКТА: всеки претендент би трябвало да изпрати абстрактен план за серия мебели и аксесоари за Barber Shop в период до 25.01.2022г., състоящ се от седем детайла:
Работна маса /с едно и с две работни места/ Огледала /полуръст и цялостен ръст/ Подвижен резервоар Рафтове за стена /дълбочина 10см и дълбочина 22см/ Закачалка /стенна и свободностояща/ Табела /входна и интериорна/ Аксесоари /три типа по избор/
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР