Професионална гимназия по транспорт- град Разлог отбеляза 60-годишен юбилей. Сред

...
Професионална гимназия по транспорт- град Разлог отбеляза 60-годишен юбилей. Сред
Коментари Харесай

Юбилей! Професионалната гимназия по транспорт в Разлог стана на 60-години

Професионална гимназия по транспорт- град Разлог означи 60-годишен празник.
Сред формалните посетители на празничния концерт, под надпис “Ден на достиженията ” бяха кметът на община Разлог Венцислав Гърменов, Мария Копанарова, ръководител на Общински съвет-Разлог, зам. -кметът Иван Гюров, началникът на РУО Благоевград Ивайло Златанов, общественици и някогашни възпитаници.
По време на тържеството инж. Гърменов поздрави всички някогашни и сегашни шефове, преподаватели, учители и чиновници на гимназията, и подари от името на Община Разлог икона на Св. Мина:
“Изказвам своята признателност, за всеотдайността на всички преподаватели, които поставят старания за одобряване престижа на учебното заведение като институция, подготвяща висококвалифицирани млади фрагменти. С носталгия си припомням за всички моменти в обичаната гимназия. От сърце на всички възпитаници поисквам да съумеят, да осмислят времето си тук, развивайки капацитета на личните си сили и благоприятни условия. Пожелавам на всички да загатват името на Професионална гимназия по превоз с горделивост и да не престават отсега нататък, да ни радват с многочислените си изяви и триумфи, освен в областта на превоза, само че и на науката, изкуствата и спорта! ”, поздрави инж. Гърменов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР