Професионалисти с богат стаж в дигиталните медии, програмирането, фотографията и

...
Професионалисти с богат стаж в дигиталните медии, програмирането, фотографията и
Коментари Харесай

Лекциите Shapeshift Talks ще дефинират дигиталната личност в изкуството и технологиите

Професионалисти с богат стаж в цифровите медии, програмирането, фотографията и сценографията ще създадат опит да обяснят взаимовръзката сред индивида и цифровата среда в границите на първото издание на събитието Shapeshift Talks.

То ще се състои на 21 юли и слага началото на по-мащабен план за няколкодневен фестивал с фокус върху непрекъснато изменящия се цифров свят и въздействието му върху всички останали сфери на живота.

Пресечна точка на нововъведения, дизайн, връзка, просвета, изкуство - цифровото пространство от дълго време е доста повече от място, където и обменят информация. Неговата непрекъсната промяна трансформира околния свят и отваря нови благоприятни условия, само че и слага въпроса за мястото на индивида в него.

Темата на първото издание на Shapeshift Talks е Defining The Digital Self (Дефиниране на цифровата личност), която ще се разгърне под формата на лекции и ще бъде пречупена през призмата на експерти с опит в разнообразни сфери от изкуството и технологиите.

 Веселина Сариева
© Shapeshift Talks

Веселина Сариева

Специален посетител на събитието ще бъде, а детайлности за работата си ще разкрият Ели Жотева, Николай Ликоманов и други експерти с сполучливи локални и интернационални планове. В звук с тематиката серията от лекции ще се трансформира в музикално събитие със селекция от Niki Phoenix.

Shapeshift Talks ще се организира в NEXT Courtworking - новото споделено работно място в сърцето на Борисовата градина, което дава опция на експерти от разнообразни сфери да дават всичко от себе си и в работата, и на тенис корта.

Събитието се провежда от рекламна организация, а концепцията за него се ражда от желанието им да вдъхновят по-широка публика и да ги поканят в света на цифровите медии, изкуства и технологии.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР