Проф. Пламен Моллов не се е явил на изслушване пред

...
Проф. Пламен Моллов не се е явил на изслушване пред
Коментари Харесай

Пламен Моллов не се яви в антикорупционната комисия

Проф. Пламен Моллов не се е явил на чуване пред антикорупционната комисия в Народното събрание. Моллов трябваше да бъде изслушан във връзка изказвания за рушвет към изпълнителния шеф на БАБХ проф. доктор Христо Даскалов.

Бившият началник на БАБХ проф. Пламен Моллов не е открит от Парламентарната комисия по антикорупция, разгласи ръководителят й Михаил Камбарев, заяви Нова Нова.

След като създадем чуването, вероятно бихме сезирали прокуратурата, само че би трябвало да съберем съответните данни, разяснява Константин Бачийски от Политическа партия. И той посочи, че през вчерашния ден е схванал, че Моллов " внезапно, внезапно, е излязъл в отпуск ". Депутатът от Политическа партия изясни, че Даскалов е сезирал ДАНС и ГДБОП за диалога с Моллов. Не му е известно прокуратурата да прави инспекция.

От Университета по хранителна индустрия, където работи Моллов, споделили, че е в отпуск до края на месеца. Самият той преди дни отхвърли изказванията за искане на рушвет и ги дефинира като подправена вест. Той беше в инициативния комитет на партията на Стефан Янев " Български напредък ".

Пламен Моллов по-скоро няма да взе участие в учредяването на партия " Български напредък ", до момента в който не почисти името си, въпреки че бе част от Инициативния комитет, разяснява след абсурда някогашният длъжностен министър председател.

" Пламен Моллов е бил част от Инициативния комитет. Оттук нататък в учредяването - дали ще взе участие, или няма да взе участие, е въпрос, който ще бъде решен. По-скоро не, до момента в който не си почисти името. Оттам-нататък всевъзможни варианти са отворени ", сподели Стефан Янев пред " Флагман ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР