Проф. Николай СлатинскиЗаграбването на нови територии от Украйна с военна

...
Проф. Николай СлатинскиЗаграбването на нови територии от Украйна с военна
Коментари Харесай

Властта на Русия действа като организирана престъпна група начело с капо ди тути капи – кремълският Цар Плъх

Проф. Николай Слатински

Заграбването на нови територии от Украйна с военна мощ и в брутално нарушение на интернационалното право с изключение на престъпно закононарушение е и доста груба, стратегическа неточност на бункерския Цар Плъх!

До 24 февруари при естествения отвод на Украйна да признае противозаконното окупиране на Крим и оповестяването му за част от Русия, светът, включително Европа, Съединени американски щати, Западът мълчешком се бяха примирили, че Крим в никакъв случай няма да бъде върнат от Русия назад на Украйна - страната, на която той принадлежи. 
Ясно беше, че демократичният свят в никакъв случай няма да признае анексията на Крим, само че тихо-мълком се е смирил с нея.
Каквито и да бяха обявяваните цели на циничната война, почнала на 24 февруари, колкото и пъти те да биваха преформулирани, в този момент става безпощадно ясно, че единствената цел на войната е била да се заграби колкото се може повече от територията на Украйна. 

Бандитски, мутренски обир,

 в който властта на Русия работи като проведена незаконна група отпред с капо ди тути капи – кремълският Цар Плъх.
В тази нова геостратегическа и геополитическа обстановка след „ референдумите “ обаче, Крим автоматизирано загуби един път и вечно „ статуса “ си на доста необикновен, характерен случай – да бъде де факто общопризнат от демократичния свят като част от Русия, въпреки и този свят в никакъв случай да не одобри това де юре. 
Сега към този момент Крим попада в същата група нелегално, противников, хищнически и престъпно 

присвоени от Русия украински територии

 Тази група от похитени територии безусловно в никакъв случай няма да бъде нито приета, камо ли призната и де юре, и де факто по силата на свършените обстоятелства като станала съветска. 
Рано или късно преяждането от Русия с украински територии ще докара до неизбежното – Русия няма да може да „ преработи “ и „ усвои “ тези заграбени територии и ще стартира да ги повръща назад с кръв и слуз. 

И никакви закани с приложимост на нуклеарно оръжие няма да оказват помощ на повръщащата плячкосаните територии Русия.
Ако не вярвате, че ще стане тъкмо по този начин, попитайте дали някой в Литва, Латвия и Естония след Втората международна война се е надявал трите страни още веднъж да станат самостоятелни. Станаха. Макар и след 45 години. Съветският съюз, който ги бе погълнал, по този начин и не съумя в храносмилането им и се наложи да ги повърне с остри болки и жестоки конвулсии – толкоз мощни, че самият той се разпадна.
Същото ще се случи и с Крим и новите заграбени територии. В това можете да не се съмнявате. Щях да кажа – тъпо, че бункерският Цар Плъх няма да е жив с цел да види какво се случва с Русия тогава. Бъдете сигурни – той няма да е жив без значение кога 

Украйна ще възвърне напълно своята териториална целокупност,

 защото доста преди този момент ще освободи света от злокобното си физическо наличие... 

Повярвайте - няма никакъв вид, при който бункерският Цар Плъх просто спокойно и безшумно да слезе от трона и да стане личен пенсионер от национално значение с всички екстри и регалии на властта. 
Той е жертван и противоположното преброяване на дните му е към този момент почнало.
Б.Р. текстът е оповестен на фейсбук страницата на автора
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР