Проф. Николай Радулов и Илия Илиев от ДРОМ коментираха в

...
Проф. Николай Радулов и Илия Илиев от ДРОМ коментираха в
Коментари Харесай

Редно ли е роми да замерят с камъни полицаи?

Проф. Николай Радулов и Илия Илиев от ДРОМ разясниха в утринния блок на бТВ редно ли е роми да хвърлят камъни против служители на реда.

Припомняме ви, че в събота в квартал „ Саранск “ в Ботевград роми и служители на реда влязоха в конфликти. При мелето бяха арестувани шестима души.

„ Полицията е силов орган. Тази мощ обаче би трябвало да се употребява рационално. Трима или четирима служители на реда обаче не могат да се изправят против 20 души в една ромска махала. В такива обстановки се хвърлят камъни, колове и по тази причина е обикновено да се вика подкрепление от органите на реда “, разяснява проф. Радулов.

Илия Илиев също счита, че не би трябвало да се хвърлят камъни по служители на реда, само че изрази възмущението си, че служител на реда е стрелял по бременна жена. „ По лицето й има следи от сачми “, сподели той. Илиев описа, че в блок 15 в ромската махала 60 индивида с автомати и фенери са влезнали в кооперацията. „ Защо няма записи, които да демонстрират по какъв начин влизат служителите на реда с автоматите “, попита той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР