Проф. Наско Василев предаде символично днес Печата на Областния управител

...
Проф. Наско Василев предаде символично днес Печата на Областния управител
Коментари Харесай

Проф. Наско Василев предаде символично Печата на областния управител на Иван Чолаков

Проф. Наско Василев съобщи алегорично през днешния ден Печата на Областния шеф на новоназначения на този пост регионален шеф Иван Чолаков. Церемонията се състоя в залата на четвъртия етаж на Областна администрация. Проф. Василев пожела на господин Чолаков триумф на новата служба и в организирането и провеждането на почтени, транспарантни и спокойни избори.

Иван Чолаков заема за повторно този пост. Той беше регионален шеф по време на служебното държавно управление на ген. Стефан Янев в интервала от май 2021 година до януари 2022 година

Той получава междинното си обучение в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. След това приключва специалността „ Ветеринарна медицина “ в Тракийския университет. По-късно приключва право в Югозападния университет „ Неофит Рилски “. От 1998 година до 2016 година работи в системата на Министерство на вътрешните работи, като в интервала 2013 – 2016 година е шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. От 2016 година е юрист към Адвокатска колегия-Стара Загора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР