Проф. Герджиков е подготвен човек и това е кандидатура може

...
Проф. Герджиков е подготвен човек и това е кандидатура може
Коментари Харесай

Даниел Парушев: Цялата студентска общност иска присъствено обучение

„ Проф. Герджиков е квалифициран човек и това е кандидатура може би на академичната общественост, сигурно ще провокира огромен интерес в академичната общественост . “ Това сподели в предаването „ Преди всички “ Даниел Парушев, ръководител на националното посланичество на студентските препоръки за номинацията на ректора на „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков за претендент за президентския пост.
Според Парушев издигането на кандидатурата на Герджиков е влиятелно за цялата институция и за висшето обучение.

И преподавателската общественост, и студентската са доста по-подготвени за новата академична образователна година , счита Даниел Парушев.

Ако при започване на предходната образователна година искащите присъствено образование са били към 90, то в този момент те са 100%, означи той в предаването „ Преди всички “.

„ Защото осъзнаха, че няма по какъв начин присъственото образование да бъде сменено с онлайн средата. И това е хубавото – цялата студентска общественост желае присъствено образование . “

Анкети в разнообразни висши учебни заведения сочат, че имунизираните преподаватели са два пъти повече от имунизираните студенти . Около 30 на 100 от интервюираните студенти са декларирали интерес към имунизациите против ковид, разясни Даниел Парушев.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР