Проф. д-р Добрин Василев ще проведе безплатни прегледи на пациенти

...
Проф. д-р Добрин Василев ще проведе безплатни прегледи на пациенти
Коментари Харесай

Проф. д-р Добрин Василев с безплатни прегледи в „МЕДИКА КОР“

Проф. доктор Добрин Василев ще организира безвъзмездни прегледи на пациенти с претърпян инфаркт или открита исхемична болест на сърцето. Кампанията ще се организира на 14-ти /сряда/ и 15-ти декември 2022 година /четвъртък/.

Пациентите с към този момент открити сърдечно-съдови болести или претърпян инфаркт би трябвало да са изключително деликатни за здравето си. При тях е належащо да се организират периодически контролни прегледи. Своевременният консулт със експерт оказва помощ за ранната диагностика и предотвратява затрудненията, които могат да настъпят от кардиологичните болести, които са водеща причина за смъртност в международен мащаб.

Прегледите в последната акция на болничното заведение за тази година ще извърши проф. доктор Добрин Василев. От предходната година той е медицински шеф на СБАЛК „ МЕДИКА КОР “, а преди този момент оглавява 7 години Клиниката по кардиология в УМБАЛ „ Александровска “ в София. Проф. Василев е и ръководител е на Дружеството по интервенционална кардиология.

Желаещите да се възползват от акцията пациенти с претърпян инфаркт или с открита исхемична болест на сърцето е належащо да запишат авансово час на тел. 0886 110 126 или на регистратурата на лечебното заведение с адрес: гр. Русе, ул. „ Рига “ №35, ет. 3.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР