Проф. д-р Александър Томов е кандидатът на ПП Българска социалдемокрация

...
Проф. д-р Александър Томов е кандидатът на ПП Българска социалдемокрация
Коментари Харесай

Александър Томов влиза в битката за президент

Проф. доктор Александър Томов е претендентът на Политическа партия " Българска социалдемокрация - " Евролевица " за президент на идните избори за държавен глава на 14 ноември. Кандидатът за вицепрезидент ще бъде Лъчезар Аврамов. Кандидатите бяха показани на конференция в Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че при започване на тази година Александър Томов, като представител на придвижване " Заедно за смяна " разгласи, че инициира подписка за издигането на Румен Радев за втори мандат. Тогава Томов прикани всички парламентарни и извънпарламентарни опозиционни сили да поддържат самодейността. Тогава към момента публично Румен Радев не бе оповестил, че има намерение да се кандидатира за втори мандат .
 ЦИК се е подготвяла за обособени избори, само че е подготвена и за избори 2 в 1
ЦИК се е подготвяла за обособени избори, само че е подготвена и за избори 2 в 1

Ако изборите са настрана, то ще са нужни най-малко две седмици разстояние

От Политическа партия " Българска социалдемокрация - " Евролевица " са се спрели на двамата претенденти, тъй като могат да сплотяват и преодоляват борбата и разединението в българското общество. Отликите на кандидат-президентската двойка са знак на висока подготовка, за хора с принос в построяването на българските институции, поредни борци в корупцията, умеене да прокарват мостове сред другите политически сили.
 Президентът Румен Радев разисква с ЦИК избори 2 в 1
Президентът Румен Радев разисква с ЦИК избори 2 в 1

Да сме сигурни, че изборната администрация може да се оправи в такава комплицирана обстановка

Политическа партия " Българска социалдемокрация - Евролевица " ще взе участие независимо на предварителните парламентарни избори. Другата причина, заради която ще се явят независимо на предварителните избори е да се опълчват на принизяването на левицата като цяло.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР