Проф. Бетани Хюз започва да снима съкровищата на България, които

...
Проф. Бетани Хюз започва да снима съкровищата на България, които
Коментари Харесай

Проф. Бетани Хюз започва да снима съкровищата на България

Проф. Бетани Хюз стартира да снима съкровищата на България, които ще покаже в няколко серии за туризма в България по Viasat History. Това заяви пред TravelNews някогашният министър на туризма Илин Димитров, който се срещна с нея през месец май. Хюз идва през днешния ден в страната ни със снимачен и професионален екип. Първоначално са се спрели на няколко забележителности - Тракийската гробница в Казанлък, монументът на Бузлуджа, най-старото злато в света, намерено във Варна, Несебър, Пловдив, Хераклея синтика, Рилския манастир, гробницата в Свещари, кукери, нестинари, Никополис и Националния исторически музей.

Бетани Хюз е супер известна в целия свят с публика от над 200 млн. души. Нейната поредност се споделя „ Съкровища с Бетани Хюз “ и се излъчва по Viasat History. Тя доближава до 120 страни по света и се радва на огромен триумф. В първите серии на документалната поредност бяха показани Гърция, Малта, Гибралтар, Йордания, Кипър, Средиземноморието, Турция на изток, Турция на запад, Истанбул, Албания и Азербайджан.

Части от продукциите на Бетани Хюз попадат още и в BBC, National Geographic, Discovery, Amazon и Netflix и се гледат от стотици милиони фенове по целия свят, като се радват и на огромно самопризнание от рецензията. Във всяко едно издание се включват и експертните позиции на локални учени, които показват историческите забележителности на страната, която съставляват.
„ Пътувала съм до България, с цел да проучвам тракийски и римски остатъци и съм безусловно влюбена в тази страна! Знам, че тази страна има невероятни съкровища, които се разгръщат във вековете. За мен би било неописуемо наслаждение и чест да фотографирам „ Съкровищата на България “, разяснява Бетани Хюз. „ Дълбоко имам вяра, че тъкмо с такива начинания можем да допринесем за по-добра видимост на съкровищата на България “, акцентира Илин Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР