Проектокабинетът на Слави Трифонов е еманация на желанията на протеста,

...
Проектокабинетът на Слави Трифонов е еманация на желанията на протеста,
Коментари Харесай

Харалан Александров: Проектокабинетът на ИТН е еманация на желанията на протеста

Проектокабинетът на Слави Трифонов е еманация на желанията на митинга, сбъдната фантазия - лист от красиви, образовани младежи. Аз виждам лист с имена на хора с експертен профил. Притеснява ме този метод, по който беше показано това държавно управление ". Това сподели пред БНР общественият антрополог Харалан Александров. 

Според него ще има недоволни, което е неизбежно и ще е естественото положение оттук насетне: 

" Динамиката на всяка гражданска война е такава, че няма щастливи, никой не е благополучен най-после, всички са нещастни. Винаги най-радикалната част е прецакана. Революциите изяждат децата си, най-активните и най-пламенните проповедници на измененията се усещат предадени ". 

В предаването " 12+3 " Александров добави: 

" Можем да продължим да живеем в режим на перманентна гражданска война. Може да стартират митинги против държавното управление на Трифонов. Или част от партиите на митинга да пренесат спора към своите хипотетични сътрудници. Това, което сплотява носителите на смяната, е дразнещата фигура на Бойко Борисов... Ако ще продължаваме с битката и опълчването, моментът на непоклатимост стартира да се отсрочва за далечно бъдеще. От позиция на императива на нашия общностен живот нещата вървят към възходяща ентропия ". 

По думите на обществения антрополог нито една партия няма интерес от нови избори: 

" Избори след няколко месеца ще хвърлят страната в бездънен безпорядък. Няма подозрение, че Трифонов им извива ръцете... Очаквам доста пристрастености и драма. Ако желаят да оцелеят, рационално е държавното управление да бъде подкрепено. Другият вид е тежък за страната ".  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР