Проектите за възстановяване, озеленяване и облагородяване на зони за отдих,

...
Проектите за възстановяване, озеленяване и облагородяване на зони за отдих,
Коментари Харесай

Район Източен грейна с нови зони за отдих, спорт и игра СН...

Проектите за възобновяване, озеленяване и облагородяване на зони за отдих, създаване на детски площадки за игра навън и ремонт на съществуващи уреди, попадащи на територията на регион " Източен ", към този момент са подготвени.



„ Готови са четири обекта по извоювани от региона конкурсни планове „ Чиста околна среда -2021 “ към Министерство на околната среда и водите И ПУДООС “ сподели районния кмет Иван Стоянов.



„ Едновременно с възстановяване общата визия на града, ние работим и за това децата да изпитат по-голямо наслаждение от играта навън, и бих се радвал спорта и физическата интензивност да участват повече в всекидневието на децата и младежите “ разяснява районният кмет.



„ Напълно новоизградени са две детски площадки. Наложи се да премахнем старите и амортизирани уреди, които не отговаряха на условията за сигурност. На тяхно място бяха сложени нови детски съоражения за игра, напълно нови пейки и цветни лехи “ добави господин Стоянов.



Едната площадка се намира в междублоковото пространство сред улиците „ Лев Толстой “, „ Гълъбец “ и „ Славянска “, а втората сред ул. „ Искра “ и „ Липник “.

На другите два обекта - детската площадка на ул. „ Гълъбец “ и фитнеса навън на ул. “Славянска “ се извърши цялостна реорганизация на настилката под спортните съоражения. Старите амортизирани и изцяло неизползваеми настилки бяха сменени от каучукови ударопоглъщащи плочи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР