Проектирането на кухня за вашия дом всъщност може да бъде

...
Проектирането на кухня за вашия дом всъщност може да бъде
Коментари Харесай

Проектиране на кухня: С какво трябва да се съобразим


Проектирането на кухня за вашия дом в действителност може да бъде много занимателен и изобретателен развой, стига да методите с нужното внимание и самообладание. Въпреки това, тази задача изисква усърдно обмисляне и внимание към детайлите.

На идващите редове ще поговорим за някои значими моменти, предварителната подготовка за които може да бъде от огромна изгода за вас в този развой.

С помощта на малко далновидност, ще можете да проектирате новата си кухня по този начин, че да дава отговор на вашите потребности, потребности и стилови желания.
Определете бюджета за планиране на кухня
При планиране на кухня първата и най-важна стъпка е да определите бюджет. Имайте поради, че този вид поправки са доста скъпи и изискват не дребна инвестиция, тъй че първата стъпка би трябвало да е точно това.
Измерете пространството
Първата стъпка в е да измерите тъкмо размерите на кухнята, в това число нейната височина, широчина и дължина на стените.

Ако смятате, че няма да се справите с тази прецизна задача, можете да оставите тази задача на експерти, защото не трябва да има място за неточности.
Определете какво желаете да измененията
Планирайте разположението на мебелите и уредите. Разпределете местата за мивката, фурната, хладилника, работната повърхнина и нейните размери, както и някои други елементи, според от потребностите ви.
Помислете за уредите
Проектирането на кухня наложително би трябвало да включва и добра визия за уредите, които желаете да инсталирате.

Можете да помислите и за, най-малко в някои аспекти, защото това ще усъвършенства изцяло прекарването, което имате по повод усета и качеството на сготвената храна (можете да разгледате на MixHoReCa.com).
Изберете материали и цветове за новата кухня
Решете какви материали и цветове бихте желали да употребявате за мебелите, подовите настилки, стените и така нататък Имайте поради, че изборът ви ще повлияе директно на крайната цена.
При планиране на кухня би трябвало да заложите на икономични уреди
Изберете уреди, които дават отговор на вашия жанр и потребности и няма да ви вкарват в непотребни разноски. За тази цел, обърнете внимание на енергийната успеваемост на уредите.
Съобразете се с разположението на инсталациите
При планиране на кухня е добре да създадете обстоен дизайн с чертежи и схеми, които демонстрират разположението на бъдещите уредите и електрическите съоръжения.
Насладете се на новата си кухня
Насладете се на новата си кухня и оценете дали осъществяването на плана дава отговор на вашите упования. Ако ли не, помислете както можете да измененията тук и там с цел да се доближите допустимо най-вече до упованията ви.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР