Тя е похарчила над 4 милиона долара за адвокати.Бритни Спиърс

...
Тя е похарчила над 4 милиона долара за адвокати.Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Тя е похарчила над 4 милиона $ за юристи.

Бритни Спиърс публично уреди делото си за настойничество с татко си Джейми Спиърс. Въпреки че настойничеството бе прекъснато още през 2021 година, производството по този въпрос е завършило едвам в този момент. Съдът е решил Бритни да заплати правосъдните разходи на татко си в размер на 2 милиона $, до момента в който тя няма да получи нищо.

Самата Спиърс е похарчила над 4 милиона $ за юристи. Тя напусна последното съвещание в компанията на някогашния пандизчия Пол Ричард Солис, с който преди този момент е била виждана дружно. Певицата счупи и предното стъкло на колата от вътрешната страна, като хвърли краката си върху панела и проби стъклото с пета, предава БГНЕС.

Бритни Спиърс попадна под опеката на татко си през 2008 година след нервозен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и опиати. Тя показа, че фамилията ѝ нарушава правата ѝ по време на настойничеството и я малтретира, като изцяло управлява живота и финансите ѝ. Спиърс призна, че ѝ е било неразрешено да забременява и даже е била принудена да си постави серпантина.

„ Искам да мога да се омъжа и да имам дете “, сподели тя по време на чуване за настойничество през 2021 година, като сподели, че татко ѝ не разрешава да го прави. Докато Бритни беше под наставничество, почитателите бяха доста обезпокоени за нея и желаеха освобождението на певицата. 

Миналото лято тя се разведе със брачна половинка си Сам Асгари след година брак, след което стартира да бе появява в компанията на разнообразни мъже, а в Instagram разгласява видеа, на които танцува гола. Самата Бритни не реагира добре на опитите на почитателите да схванат по какъв начин се оправя и изисква да не се бъркат в персоналния ѝ живот. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР