Проектът Обичам моето училище“ на английската благотворителна организация Лайт Сорс“

...
Проектът Обичам моето училище“ на английската благотворителна организация Лайт Сорс“
Коментари Харесай

Проектът „Обичам моето училище“ влиза в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Ловеч, кв. „Гозница“ 

Проектът „ Обичам моето учебно заведение “ на британската благотворителна организация „ Лайт Сорс “ (Light Source) ще усъвършенства учебната среда в ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Ловеч, кв. „ Гозница “. След кандидатстване учебното заведение към този момент е утвърдено за включване в плана, заяви шефът Елеонора Тодорова. Проектът ще усъвършенства и обезпечи удобна и релаксираща образователна среда, ще увеличи реализацията на изобретателния капацитет и осъзнатост на децата до 18-годишна възраст.

Водещата концепция е посредством красиви и вдъхновяващи изображения – фототапети, да се вдъхновят децата да търсят нови познания, да имат вяра и да следват фантазиите си. Проектът има за цел да възпита у учениците естетическа настройка и предпочитание за взаимопомощ и отговорност към заобикалящата ги среда. Доброволческата работа по групи ще даде опция децата да се научат на работа в екип – възпитаници, учители и родители да се обединят в една обща цел. Фототапетите ще демонстрират приказни герои, както и изображения, профилирани по предмети – химия, история, география и така нататък Ще съдържат и вдъхновяващи мисли и положителни послания, както и информация от образователния материал.

Благотворителната организация „ Лайт Сорс “ подарява образен интериорен план на цялото учебно заведение, избира цветове на стаите, коридорите, мебели, настилки на пода,. Изработва графичен дизайн на самостоятелни тапети за всяка стая, коридори и фоайета и прочие. Задълженията на учебното заведение е да поеме финансовата част за възстановяване и боядисването на постройката в зададенитецветове в интериорния дизайн. То би трябвало да работи на кабинетна система, с цел да може всяка стая да си има свойдух и предопределение. Дейностите ще се правят през летните ваканции (август – септември) на 2022, 2023 и 2024 година.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР