Проект на Кирил Петков и на Асен Василев сигурно ще

...
Проект на Кирил Петков и на Асен Василев сигурно ще
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Проект на Петков и Василев би бил в сянката на президента

Проект на Кирил Петков и на Асен Василев несъмнено ще стои в сянката на Румен Радев “. Това съобщи в предаването " Лице в лице " съпредседателят на „ Демократична България “.

По думите му Демократична България не са споделили, че не желаят да водят диалози с Петков и Василев за възможна обща работа, само че „ за нероден Петков не се приказва “. Атанасов разяснява, че не трябва да се опасяваме от демокрацията и появяването на нов политически план, който да даде още по-широка опция за избор на българските жители, толкоз по-добре. Той добави, че в случай че партията е зад президента, от Демократична България няма от какво да се опасяват, тъй като тогава ще са позиционирани повече в ляво.
 Атанас Атанасов: Готови сме на договаряния, само че при изискване, че има болшинство Атанас Атанасов: Готови сме на договаряния, само че при изискване, че има болшинство
Готови сме да участваме в договаряния за сформиране на държавно управление, не се отхвърляме, само че при изискване, че има предмет, има болшинство. Сега...

Според Атанасов кабинет след последните два пъти избори не се е случил поради „ неумелост измежду избрани политически сили “ и липса на разговор. „ Ако Демократична България сме първа или втора политическа мощ и получим мандат, ще покажем по какъв начин би трябвало да се води разговор, с цел да се сътвори болшинство “, разяснява Атанасов. Относно третия изследователски мандат, който през днешния ден Българска социалистическа партия върна несбъднат на президента Румен Радев, Атанасов сподели, че този край е бил предупреден.

„ Не можем да участваме в коалиция с Българска социалистическа партия “, сподели той. Атанасов дефинира абсурда с Татяна Дончева като „ разкалване на терена “ „ Тук би трябвало да се държи сметка на тези, които вземат участие в подобен вид процеси и да си дават сметка какво вършат обществено “, сподели Атанасов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР