Продуцентите на Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално ще

...
Продуцентите на Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално ще
Коментари Харесай

Извънредна ситуация: Иван и Андрей вадят всички участници от...

Продуцентите на „ Фермата “ Иван Христов и Андрей Арнаудов публично ще показват четвъртия Алманах от емблематичната поредност. Това ще се случи на 1 ноември в Сердика център, в компанията на всички герои от „ Фермата “ 8. Именно там ще бъде построена спонтанна сцена на дуелите, спечелилите от която ще се снабдят с копия от книгата. На премиерата почитателите на шоуто ще могат да се срещнат персонално със своите обичани участници и да получат фотография или подпис.

„ Алманах - Природните благосъстояния на България “ ще ви разкрие изобилието, с което природата е дарила нашата татковина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и залежи с лечебна тиня. На страниците на тази книга читателят ще откри изчерпателни описания и на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лекуването на разнообразни болести. Безценен подарък и идеално допълнение към фамилната библиотека на всеки българин.

Книгата има енциклопедична стойност и е на издателство Booktrading. От на следващия ден (1 ноември) може да бъде открита в цялата комерсиална мрежа, както и онлайн на уеб страницата на издателството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР