Продуцентът Евтим Милошев и неговият екип работят по сценария на

...
Продуцентът Евтим Милошев и неговият екип работят по сценария на
Коментари Харесай

Кога започват снимките на Дяволското гърло 2

Продуцентът Евтим Милошев и неговият екип работят по сюжета на " Дяволското гърло " 2. Така наречената Библия - книгата, в която е разказана всяка детайлност по сериала, който направи възторг по Нова телевизия през 2019-а, към този момент е подготвена. Владо Карамазов също даде знак, че екшънът скоро ще стартира още веднъж - той пусна фотография с изобретателния продуцент и сценарист Иван Спасов, с който работиха по престъпната поредност. “Толкова доста история имаме с него, че можем умерено да напишем книга. Че и две - едната трагична, другата комична... В момента работи по нещо доста чакано и от мен, и от вас ”, написа Карамазов в Инстаграм. 

Междувременно стана ясно, че " Дяволското гърло " е платен от американската телевизия AXN, собственост на “Сони пикчърс телевижън ”.

Първия сезон 12-серийният филм стартира с мъртвец, паднал от небето в едно от смолянските езера. Екипът от следователи, управителен от Карамазов, към който се причисли и профайлър от ДАНС - Теодора Духовникова, разкри поредност убийства, всяко от които белязано с мистичност и осъществено в разгара на бежанската рецесия. На финала се оказа, че килърът е Асен Чанов, братът на Филип Чанов - героя на Карамазов. В ролята на нарушителя ослепително се оправи Христо Петков, който сега гледаме и по Нова - в " Отдел Издирване ", и по Би Ти Ви - в " Съни бийч ".    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР