Продуктовата гама геймърски монитори на компанията ASUS скоро ще се

...
Продуктовата гама геймърски монитори на компанията ASUS скоро ще се
Коментари Харесай

ASUS представи на пазара геймърския монитор MG248QE с поддръжката на AMD FreeSync

Продуктовата гама геймърски монитори на компанията ASUS скоро ще се добави с модела MG248QE, адресиран към геймъри с по-малък бюджет.
Устройството употребява 24-инчова TN матрица с резолюция 1920х1080 пиксела. Една от основните характерности е високата кадрова периодичност – 144 Hz и поддръжката на технологията за синхронизация AMD FreeSync.



Новият екран поддържа редуца фукции от технологията GamePlus на ASUS, познати от серията Republic Of Games (ROG). Това са авансово настроените профили GameVisual, таймер, проявление на броя фрагменти в секунда и коменсиране на изображението при потребление на няколко монитора.

Останалите параметри на геймърския екран ASUS MG248QE са типични за устройствата с TN матрица: време за реакция на точката 1 милисекунда (от сиво към сиво), неподвижен контрастност 1000:1, оптималната бляскавост 300 кандела на квадратен метър, 72 процентово покритие на NTSC цветовото пространство, ъгли на виждане 170 градуса по хоризонтала и 160 градуса по вертикала. Новият екран разполага с HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 и DVI интерфейси.

В Европа, продажбите на геймърския екран ASUS MG248QE се чака при започване на идващия месец при цена към 300 евр о.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР